Ilmaiset ohjelmointi- ja robotiikkakerhot 

Buutin kerhotoiminta on korkeakouluopiskelijoille suunnattu teknisiä taitoja kehittävää toimintaa. Kerhoissamme ei ole lähtötasovaatimuksia, joten sekä vasta-alkajat että jo kokeneemmat konkarit ovat tervetulleita.

Ainoa vaatimuksemme kerholaisille on innokkuus ja halu oppia!

Kerhomme jatkuvat syyskuun puolivälissä Oulun yliopistolla.

Kerhot alkavat 17.9.

Ilmoittaudu nyt

Ohjelmointikerho

Ohjelmointikerhossa voit koodata oman Android-sovelluksesi, rakentaa nettisivut, toteuttaa webapplikaation tai suunnitella ja toteuttaa oman pelisi.

Robotiikkakerho

Robotiikka- ja elektroniikkakerhossa pääset tekemään 3D-mallinnusta, 3D-tulostusta, Arduino-ohjelmointia sekä elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelua

Tietoturvakerho

Tietoturvakerhossa tutustutaan esimerkiksi laitteen kaappaukseen verkkoliikennettä seuraamalla ja palvelunestohyökkäyksen perusteisiin.

Työllisty Codematch-koulutuksen avulla

CodeMatch- tapahtumat ovat tiiviitä 2-3 päivän mittaisia ohjelmointikoulutuksia, joiden jälkeen asiakkaamme voivat tarjota koulutuksessa kyntensä näyttäneille osaajille työpaikkaa. Ja vaikket koulutuksesta ensimmäsellä kerralla työllistyisikään, opit varmasti taitoja jotka auttavat sinua urallasi eteenpäin. Mikä parasta, CodeMatchiin osallistuminen on täysin ilmaista!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat aina tiedon tulevista CodeMatch-koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirjeemme