Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat junior-ohjelmoijat sekä robotiikan ammattilaiset lyhyisiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. Voit oman tarpeesi mukaisesti joko rekrytoida buuttilaisen suoraan omille kirjoillesi tai vuokrata osaajan haluamaksesi ajaksi.

Eroamme kilpailijoistamme siinä, että välittämiemme työntekijöiden osaaminen on todennettu. Tunnemme ohjelmointialan nuoret osaajat ja koulutamme heitä lähes päivittäin ohjelmointi- ja robotiikkakerhoissamme. Osaamisemme kattaa muun muassa websuunnittelun, Android-sovellus-, webapplikaatio- ja pelikehityksen sekä robotiikan osa-alueet.

Suorarekrytointi

Tarjoamme asiakkaillamme, jotka rekrytoivat buuttilaisen suoraan omaan yritykseensä, turvaa rekrytointiin takuu-ajan muodossa. Jos rekrytoimanne henkilö irtisanoutuu takuu-ajalla, maksamme rekrytointipalkkion täysimääräisenä (100%) takaisin. Takuuaika on maksimissaan työsuhteen koeajan mittainen. Verkostostamme löydämme teille luotettavasti tekijän, jonka osaamisesta voimme mennä takuuseen.

Työntekijän vuokraus

Jos päätätte vuokrata työntekijän haluamaksenne ajaksi, maksatte työntekijästä tiettyä tuntihintaa Buutille. Me hoidamme työnantajavelvoitteet ja palkanmaksun vuokratyöntekijälle. 

Rekrytointi CODEMATCH-koulutuspalvelun kautta

Järjestämme yhdessä Suomen Koodikoulun kanssa asiakkaillemme räätälöityjä CodeMatch-ohjelmointikoulutuksia löytääksemme juuri Teille sopivat osaajat.

Koulutukseen seulomme omasta verkostostamme työnhakijoita, joiden osaaminen, oppimiskyky ja -halukkuus on jo todennettu muissa koulutuksissamme.

Lue lisää CODEMATCH-palvelusta täältä

OTA YHTEYTTÄ