Ohjelmointikerhossa opetamme koodausta kaikille lähtötasoon katsomatta. Voit olla täysin aloittelija tai jo kokenut koodari.

Kerhossa voit esimerkiksi opetella nettisivujen tekemisen perusteet ja rakentaa itsellesi tai projektillesi sivut HTML, CSS ja jQuery teknologioilla. Voit myös opetella toteuttamaan moderneja websovelluksia Javascriptillä, tai kehittää oman Android-sovelluksesi Javalla. Pelikehittämisen saralla opit kerhossa C#:n, Unityn, Gimpin/Photoshopin ja Blenderin käytön sekä saat apua pelidesigniisi. Laiteläheisen ohjelmoinnin opetuksessa keskitymme C-kieleen.

Ohjelmointikerhoon voit tulla valmiin projekti-idean kanssa tai ilman, yksin tai tiimin kanssa – me autamme sinut alkuun! Asiantuntevat kouluttajamme tarjoavat sinulle hyvät materiaalit joiden avulla pääset tekemisestä jyvälle. Edistyessäsi kouluttajamme auttavat sinua omassa projektissasi ja voivat tarjota sinulle projektiehdotuksia.

Kerhoon voit tulla ja mennä kuten haluat, oman aikataulusi mukaisesti. Kerhossa ei siis tarvitse olla paikalla heti kello 16 ja lähteä voit milloin vain. Ohjaajat ovat käytettävissä 16 ja 19 välisen ajan joka kerhopäivä. 

Ohjelmointikerho jatkuu syyskuun puolivälissä Oulun yliopistolla.

Ohjelmointikerho jatkuu syyskuun puolivälissä Oulun yliopistolla

Aiheina kerhossa:

  • Laiteläheinen ohjelmointi
  • Android-applikaatiot
  • Web-kehittäminen 
  • Web-applikaatiot 
  • Pelikehittäminen

KOULUTTAJAT

Peetu Nuottajärvi

Peetu on neljännen vuoden tietotekniikan opiskelija, useita ohjelmointiprojekteja toteuttanut koodivelho ja vastaa ohjelmointikerhossa websuunnittelun, webapplikaatioiden ja pelikehityksen kouluttamisesta. Erityisesti Peetun intohimo on pelikehityksen parissa. Peetun mielestä elämässä ei joudu tekemään päivääkään töitä, jos tekee sitä mistä pitää.

Joonas Soudunsaari

Joonas opiskelee tietotekniikkaa Oulun yliopistolla ja vastaa ohjelmointikerhossa Android applikaatioiden ja laiteläheisen ohjelmoinnin opetuksesta. IT-alalle Joonaksen toi halu suunnitella ja toteuttaa uusia ratkaisuja ja käyttää luovuuttaan. Hän on toteuttaunut itse esimerksi geolocatioon perustuvan appin Androidille. Koodarina Joonas on kohtuullisen ahkera, joskin kahvista riippuvainen. 

Heräsikö kysymyksiÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä Peetuun peetu.nuottajarvi@buutti.com ja kysy lisää! Voit myös katsoa mikäli olemme jo vastanneet kysymyksiisi FAQ-sivullamme.