Buutin kerhotoimintaan ovat tervetulleita lukiolaiset ja korkeakouluopiskelijat. Kerhoissamme ei ole lähtötasovaatimuksia, joten sekä vasta-alkajat että jo kokeneemmat konkarit ovat tervetulleita. Ainoa vaatimuksemme kerholaisille on innokkuus ja halu oppia. Tule mukaan!

OHJELMOINTIKERHO

Ohjelmointikerhossa voit koodata oman Android-sovelluksesi, rakentaa nettisivut, toteuttaa webapplikaation tai suunnitella ja toteuttaa oman pelisi. Täällä pääset todella toteuttamaan omannäköisesi projektin ja oppimaan monipuolisesti uutta osaavien kouluttajiemme ohjauksessa.

Tule yksin tai yhdessä kavereiden kanssa, autamme sinut alkuun!

lue lisää

ROBOTIIKKAKERHO

Robotiikka- ja elektroniikkakerhossa pääset tekemään 3D-mallinnusta, 3D-tulostusta, Arduino-ohjelmointia sekä elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelua. Projektit voivat olla mitä tahansa transformerista VR-ohjaimiin. Oulun yliopiston tiloista löydät tarvitsemasi laitteet laserleikkurista cnc-jyrsijään toteuttaaksesi villeimmätkin projektisi.

lue lisää

TIETOTURVAKERHO

Tietoturvakerhossa tutustutaan yleisimpiin haavoittuvuuksiin sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Esimerkkiprojekti voisi olla laitteen kaappaus verkkoliikennettä seuraamalla ja palvelunestohyökkäyksen perusteet.

Hyvät oppimismateriaalit varmistavat alkuunpääsyn aloittelijallekin.

lue lisää