Tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat ohjelmoijat sekä robotiikan ammattilaiset lyhyisiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. Osaamisemme paras kärki on web-sovellusten ja sulautettujen järjestelmien parissa.

Hallitsemme hyvin muiden muassa seuraavat teknologiat:

    • Embedded Linux, C, C++, JavaScript, React, Node and C#

Työskentelemme nyt seuraavilla aloilla:

    • ICT ja tietoliikenneteknologia, terveydenhoito, autoteollisuus ja IoT

    Tulevaisuudessa haluamme laajentaa toimintaamme näillä aloilla:

    • tietoliikenneteknologia, terveydenhoito, rahoitus ja autoteollisuus

    Meillä on toimistot Oulussa ja Espoossa. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä 20 ohjelmistokehittäjää 8 yrityksessä.

Miksi ostaisin ohjelmistokehityksen Buutilta?

 

1. Sinua palvellaan ymmärtämälläsi kielellä

Lähes eniten saamme positiivista palautetta siitä, että kommunikoimme asiakkaallemme selkeästi niin hyvät kuin huonotkin asiat projektiin liittyen. Konsultteina pyrimme tuomaan asiakkaan ohjelmistokehityskäytäntöihin hyviä toimintatapoja.

2. Vältät “teknisen velan” kertymisen. Toteutamme ohjelmistot hyviä toimintatapoja ja ketteriä kehitysmalleja noudattaen.

Tekninen velka johtuu oikaisuista arkkitehtuurissa, purkkaliimavirityksistä ja väliaikaisista ratkaisuista. Tekninen velka on  kaikki se työ, joka olisi voitu välttää tekemällä asioita toisin aikaisemmassa vaiheessa projektia. Taustalla on usein aikataulupaine. Tekninen velka kasvattaa ylläpidon ja jatkokehityksen kustannuksia. Kustannusten kasvu johtuu muutosten aiheuttamista odottamattomista virheistä ja ongelmista. Samalla ennustettavuus heikkenee. Esimerkiksi pitkä viimeistely-, testaus- ja integrointijakso varsinaisen kehitystyön jälkeen on oire teknisestä velasta ja viittaa usein huonoihin käytäntöihin.

Toteutamme ohjelmistoprojektit käyttäen ketteriä kehitysmalleja. Näin ollen ohjelmistoon tulevat muutokset sen kehitystyön alettua on helpompaa ja halvempaa.

3. Voit tavata ja haastatella kehittäjät kasvotusten

Kaikki lähtee luottamuksesta. Voit rauhassa haastatella ohjelmisto-osaajamme ja varmistaa, että heidän kykynsä vastaa odotuksiasi ennen kuin aloitamme projektin.

4. Käytämme kehityksessämme kattavia automaattisia testejä

Automatisoitu yksikkö- ja käyttöliittymätestaus, jatkuva integrointi ja koodin staattinen analysointi ovat esimerkkejä menetelmistä, joiden avulla koko ohjelmistoa voidaan jatkuvasti testata. Niitä hyödyntämällä virheiden havaitseminen tapahtuu viikkojen sijaan minuuteissa ja virheiden korjaaminen on vaivattomampaa. Automaattisten testien lisäksi ohjelmistomme testataan myös manuaalisesti

5. Kaikki lähdekoodi pysyy asiakkaalla.

OTA YHTEYTTÄ