Työnhakijalle

BuutCamp antaa avaimet 2020-luvun työelämään

Buutti Oy:n ja TE-toimiston koulutus antaa sinulle avaimet tulevaisuuden työelämään. Viisiviikkoisen koulutuksen aikana opit työnantajien arvostaman teknologian ja siihen liittyvät työelämän käytännöt. Koulutusten aiheet on valittu Pohjois-Pohjanmaan teknologiayritysten tarpeiden perusteella. Buutti oy:n koulutuksessa opitaan käytännön tekemisen kautta ja oppiminen perustuu työelämälähtöisiin harjoituksiin. Käteen jää siis konkreettista ja työelämärelevanttia osaamista.

Lue lisää

Työllisty Codematch-koulutuksen avulla

CodeMatch- tapahtumat ovat tiiviitä 2-3 päivän mittaisia ohjelmointikoulutuksia, joiden jälkeen asiakkaamme voivat tarjota koulutuksessa kyntensä näyttäneille osaajille työpaikkaa. Ja vaikket koulutuksesta ensimmäsellä kerralla työllistyisikään, opit varmasti taitoja jotka auttavat sinua urallasi eteenpäin. Mikä parasta, CodeMatchiin osallistuminen on täysin ilmaista!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat aina tiedon tulevista CodeMatch-koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirjeemme

Opiskelijalle

Ilmaiset ohjelmointi- ja robotiikkakerhot 

Buutin kerhotoiminta on korkeakouluopiskelijoille suunnattu teknisiä taitoja kehittävää toimintaa. Kerhoissamme ei ole lähtötasovaatimuksia, joten sekä vasta-alkajat että jo kokeneemmat konkarit ovat tervetulleita.

Ainoa vaatimuksemme kerholaisille on innokkuus ja halu oppia!

Aikataulu

Robotiikkakerho: Ti ja To klo 16-19, Fab Lab

Ohjelmointikerho: Ma ja Ke klo 16-19, TS135

Tietoturvakerho: Ke klo 16-19, TS135

 

Huom! poikkeusaikataulut:

Viikolla 10, eli 4.-10.3.2019 ei järjestetä kerhoja.

Ohjelmointikerho pidetään 27.3. ja 15.4. poikkeuksellisesti tilassa MA343.

Ohjelmointikerho

Ohjelmointikerhossa voit koodata oman Android-sovelluksesi, rakentaa nettisivut, toteuttaa webapplikaation tai suunnitella ja toteuttaa oman pelisi.

Robotiikkakerho

Robotiikka- ja elektroniikkakerhossa pääset tekemään 3D-mallinnusta, 3D-tulostusta, Arduino-ohjelmointia sekä elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelua

Tietoturvakerho

Tietoturvakerhossa tutustutaan esimerkiksi laitteen kaappaukseen verkkoliikennettä seuraamalla ja palvelunestohyökkäyksen perusteisiin.

 Kevään kerhot käynnistyvät 21.1.2019

Ilmoittaudu nyt

Haluatko pysyä ajan tasalla kerhoistamme ja koulutuksistamme?

Tilaa uutiskirjeemme