Onnittelut opiskelupaikasta!

Tervetuloa akateemiseen maailmaan. Seuraaviin vuosiisi sisältyy palkitsevia opintoja, mahtavia ihmisiä ja tietenkin myös hauskanpitoa. Opintosi tulevat muuttaamaan maailmankuvaasi ja pääset mukaan ainutlaatuiseen yhteisöön, joka kantaa läpi elämän.

Entäs työllistyminen?

Yliopiston jälkeen tähtäimessä on tietenkin työelämä. Vaikka sinne siirtymiseen onkin vielä hyvä tovi, on opintojen aikana jo hyvä miettiä, mitä haluaa loppuelämän tehdä. Miten erotut kilpailusta? Millä taidoilla saat alaltasi töitä? Hyvä ensimmäinen työpaikka luo pohjan erinomaiselle uralle!

Yliopistokursseilla saatujen oppien lisäksi työnantajat arvostavat käytännön tekniikkaosaamista valtavasti. Varsinkin entry-level työpaikoissa käytännön tekeminen korostuu. Tätä osaamista saat osallistumalla Buutin kerhotoimintaan, jossa voit oman mielenkiintosi mukaan toteuttaa kehittäviä projekteja.

Buutin kerhot järjestetään kevätlukukaudella 2019 Oulun yliopiston tiloissa. Kerhoihin voi tulla lähtötasosta riippumatta: vasta-alkajille löytyy ohjausta ja edistyneille haastavaa tekemistä. Tärkeintä kerhoissa on halu oppia!

Buutin kerhot

Ohjelmointikerho

Ohjelmointikerhossa voit koodata oman Android-sovelluksesi, rakentaa nettisivut, toteuttaa webapplikaation tai suunnitella ja toteuttaa oman pelisi.

Robotiikkakerho

Robotiikka- ja elektroniikkakerhossa pääset tekemään 3D-mallinnusta, 3D-tulostusta, Arduino-ohjelmointia sekä elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelua

Tietoturvakerho

Tietoturvakerhossa tutustutaan esimerkiksi laitteen kaappaukseen verkkoliikennettä seuraamalla ja palvelunestohyökkäyksen perusteisiin.

1

Aloittelija

Buutin kerhoihin voit tulla jo vasta-alkajana ja luoda ensimmäiset projektisi asiantuntevassa opastuksessa.

2

Kehittynyt

Kerhoistamme löytyy haastavaa ja kiinnostavaa tekemistä myös kehittyneemmille tekijöille.

3

Kerho-ohjaaja

Edistyineimmillä taitajilla on mahdollisuus työpaikkaan kerho-ohjaajana. Tässä tehtävässä saat arvokasta työkokemusta!

4

Työelämään

Työllisty Buutin projekteihin IT-konsulttina.

Ota yhteyttä

Dan Ackers

Toimitusjohtaja

044 2350 160

Mikko Koistinen

Liiketoimintajohtaja

040 0663 463

Peetu Nuottajärvi

CTO

050 4650 905

Jani Lehtovirta

Pääkouluttaja

040 7709 690

Seuraa meitä