täältä löydät USEIN KYSYT KYSYMYKSET

Mikäli vastausta kysymykseesi ei löydy, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@buutti.com tai kysy puhelimitse, viestillä tai WhatsAppilla Dan Ackersilta 044 235 0160.

1. Voiko kerhoihin osallistua kesken lukuvuoden?

Kerhoihin voi osallistua milloin tahansa niiden ollessa käynnissä. Tarkista kerhojen aukioloajat kerhojen sivuilta, kevätlukukausi alkaa 22.1.2018.

Ohjelmointi- ja robotiikkakerhot >

2. Kuka voi osallistua kerhoihin?

Kerhot on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille sekä lukiolaisille. Tervetuloa tutustumaan!

3. Minkälaiset tietotaidot tarvitsen ennen kerhoon osallistumista?

Sinun ei tarvitse olla koodivelho tai robottinikkari osallistuaksesi kerhoihin. Järjestämme projekteja ja ohjausta sekä vasta-alkajille että kokeneille. Kokeneemmat osallistujat ohjaamme suoraan projektien pariin ja aloittelijoille tarjoamme hyvät oppimismateriaalit alkuun ennen omien tai yhteisten projektien aloittamista.

4. Mihin kellonaikaan minun pitäisi tulla kerhoon?

Kerhoihin voit tulla mukaan mihin kellon aikaan tahansa ja niin pitkäksi aikaa kuin sinulle sopii mille tahansa kerhokerralle. Esim. mikäli kerho kestää 3 tuntia, voit tulla mukaan tunniksi tai kahdeksi. Ensimmäistä kertaa tullessasi suosittelemme tulemaan heti kerhokerran alkuun.

5. Tarvitsenko omat työvälineet (esim. tietokone)?

Tarjoamme yliopiston tietokoneet käyttöön useimmille opiskelijoille. Toisinaan kerhossa voi olla niin monta osallistujaa, että sinun on hyvä varautua, ettei vapaita koneita ole käytössä ottamalla mukaan oma läppärisi ja muistitikku.

6. Missä kerhot pidetään?

Ohjelmointikerho järjestetään yliopiston luokkahuoneessa MA336 ja robotiikkakerho järjestetään yliopiston FabLab-tilassa. MA336 luokkahuone löytyy Fysiikankadun päästä 3. kerroksesta. FabLabille löydät kun tulet sisään 2T-ovesta (FabLab oikealla) tai lähtemällä yliopiston pääaulan vihreiltä naulakoilta kohti arkkitehtuurin osastoa (FabLab vastapäätä arkkitehtuurin osastoa, vasemmalla puolella käytävää).

Katso tarkemmat sijainnit yliopiston kartasta

7. Mihin asti kerhot jatkuvat?

Kerhot toimivat yliopistolla sekä syys- että kevätlukukaudella. Kevätlukukauden viimeiset kerhokerrat järjestetään 19.4.2018.

8. Maksaako kerhoihin osallistuminen?

Kerhoihin osallistuminen on täysin ilmaista.

TERVETULOA!