Tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat ohjelmoijat sekä robotiikan ammattilaiset lyhyisiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. Työkalupakistamme löytyy osaaminen mm. modernien webohjelmistojen, mobiiliapplikaatioiden, pelien ja sulautettujen järjestelmien ohjelmointiin.

Miksi ostaisin ohjelmistokehityksen Buutilta?

 

1. Sinua palvellaan ymmärtämälläsi kielellä

Lähes eniten saamme positiivista palautetta siitä, että kommunikoimme asiakkaallemme selkeästi niin hyvät kuin huonotkin asiat projektiin liittyen. Konsultteina pyrimme tuomaan asiakkaan ohjelmistokehityskäytäntöihin hyviä toimintatapoja.

 

2. Vältät “teknisen velan” kertymisen. Toteutamme ohjelmistot hyviä toimintatapoja ja ketteriä kehitysmalleja noudattaen.

Tekninen velka johtuu oikaisuista arkkitehtuurissa, purkkaliimavirityksistä ja väliaikaisista ratkaisuista. Tekninen velka on  kaikki se työ, joka olisi voitu välttää tekemällä asioita toisin aikaisemmassa vaiheessa projektia. Taustalla on usein aikataulupaine. Tekninen velka kasvattaa ylläpidon ja jatkokehityksen kustannuksia. Kustannusten kasvu johtuu muutosten aiheuttamista odottamattomista virheistä ja ongelmista. Samalla ennustettavuus heikkenee. Esimerkiksi pitkä viimeistely-, testaus- ja integrointijakso varsinaisen kehitystyön jälkeen on oire teknisestä velasta ja viittaa usein huonoihin käytäntöihin.

Toteutamme ohjelmistoprojektit käyttäen ketteriä kehitysmalleja. Näin ollen ohjelmistoon tulevat muutokset sen kehitystyön alettua on helpompaa ja halvempaa.

 

3. Saat tyytyväisyystakuun ja maksat ainoastaan hyväksytystä tuloksesta.

Vaalimme laatua. Näin ollen mikäli emme meistä johtuvista syistä voi toteuttaa luvattua tulosta, ei asiakasta laskuteta.

 

4. Voit tavata ja haastatella kehittäjät kasvotusten

Kaikki lähtee luottamuksesta. Voit rauhassa haastatella ohjelmisto-osaajamme ja varmistaa, että heidän kykynsä vastaa odotuksiasi ennen kuin aloitamme projektin.

 

5. Käytämme kehityksessämme automaattisia testejä

Automatisoitu yksikkö- ja käyttöliittymätestaus, jatkuva integrointi ja koodin staattinen analysointi ovat esimerkkejä menetelmistä, joiden avulla koko ohjelmistoa voidaan jatkuvasti testata. Niitä hyödyntämällä virheiden havaitseminen tapahtuu viikkojen sijaan minuuteissa ja virheiden korjaaminen on vaivattomampaa.

 

6. Kaikki lähdekoodi pysyy asiakkaalla.

 

OTA YHTEYTTÄ